Skuggcoaching

Märker du att du upprepar samma mönster i ditt liv, om och om igen? Kanske har du ältat mamma, pappa, barndom och oönskade omständigheter i det oändliga utan att egentligen ha uppnått någon verklig och varaktig förändring i ditt liv ? Då kanske skuggcoaching kan vara något för dig?

Denna vägledning tar dig ett steg längre då du utan att lägga skuld på dig själv eller någon annan, stretchar ditt personliga ansvar ännu en nivå högre. Vi har i de samtal och övningar du får göra, fokus på ditt eget 100%-iga ansvar för ditt liv och utgår också ifrån dig själv som 100%-ig skapare av ditt livs omständigheter, utifrån tanken att vi alla är "skapande-magneter". I och med det har du möjlighet att fokusera på och aktivera din inre kraft, glädje och entusiasm som du kan uppnå utifrån ett sådant förhållningssätt till livet..

Denna vägledning innebär tre tillfällen på c:a 60-90 minuter per gång som du förbinder dig till, med c:a 3-4 veckors mellanrum mellan träffarna. Dessa sker live eller på skype, och mellan träffarna gör du övningar och olika uppgifter du får av mig.

Priset för denna vägledning, som du också kan se som en privat grundkurs i skuggarbete, är 2.500:- inkl moms. Önskar du så har du möjlighet att dela upp betalningen. För dem av er som gått mina Skuggarbets-kurser ger jag 25% rabatt. Du anmäler dig genom att skicka mig ett mail info@agnetaorla.se. 
Varmt välkommen att höra av dig - jag ser fram emot att leda, lotsa och inspirera dig i denna skuggcoacing!