Skuggcoaching®

Märker du att du upprepar samma mönster i ditt liv, om och om igen? Kanske har du ältat mamma, pappa, barndom och oönskade omständigheter i det oändliga utan att egentligen ha uppnått någon verklig och varaktig förändring i ditt liv ? Då kanske skuggcoaching kan vara något för dig!

Denna vägledning tar dig ett steg längre då du utan att lägga skuld på dig själv eller någon annan, stretchar ditt personliga ansvar ännu en nivå högre. Vi har i de samtal och övningar du får göra, fokus på ditt eget 100%-iga ansvar för ditt liv och utgår också ifrån dig själv som 100%-ig skapare av ditt livs omständigheter, utifrån tanken att vi alla är "skapande-magneter". I och med det har du möjlighet att fokusera på och aktivera din inre kraft, glädje och entusiasm som du kan uppnå utifrån ett sådant förhållningssätt till livet..

Denna vägledning innebär tre tillfällen på c:a 90 -120 minuter per gång som du förbinder dig till, med c:a 3-4 veckors mellanrum mellan träffarna. Dessa sker live eller på skype, och mellan träffarna gör du övningar och olika uppgifter du får av mig.

Priset för denna vägledning, som du också kan se som en privat grundkurs i skuggarbete, är 2.500:- inkl moms. Önskar du så har du möjlighet att dela upp betalningen. För dem av er som gått mina Skuggarbets-kurser ger jag 25% rabatt. Du anmäler dig genom att skicka mig ett mail info@agnetaorla.se. 
Varmt välkommen att höra av dig - jag ser fram emot att leda, lotsa och inspirera dig i denna skuggcoacing! 


Klientkommentarer:
"Skuggcoaching har förändrat mina tankar och perspektiv på hur jag hanterar och upplever svårigheter i livet samt min syn på mig själv. Jag ser mig mer som en enhet nu, att allt i min personlighet samspelar till en helhet och hur jag kan använda mig av skuggan som en styrka. Det ger mig tillit till mig själv, vilket leder till mindre självkritik. Då blir det lättare att uppnå det liv jag vill leva istället för att låta rädslor och bitterhet ta över och bilda hinder. 
Jag har tidigare gått hos psykolog och kbt, men aldrig fått dessa djupgående, omvälvande tankeställare som Agneta levererar. Agneta kan med sitt varma, ickedömande och självklara coachande sätta fingret på och synliggöra det som varit osynligt och svårt för mig, och hela på djupet."
                                                   Moa Olsson


"Efter att ha gått skuggcoaching hos Agneta, där hon väver in astrologi, skuggan och drömtolkningar i sina sessioner, så har jag fått många verktyg att arbeta med. 
Jag har börjat förstå mig själv, mina skuggor och beteenden på ett djupare plan och därmed kunnat se och förändra mycket på kort tid. Detta med skuggan och drömmarna går verkligen på djupet av vårt inre medvetande och det omedvetna. Vilka effektiva verktyg! 
Tack Agneta!"                      Lotta Hagenmalm


Det har varit väldigt positivt och bra på många plan. Insikter har klarnat på vilka områden som jag måste jobba mer med, att bli medveten, ta ansvar och ge positiv respons till mig själv.
Jag ser nu fler och fler samband i mitt agerande nu än innan, ser liksom helheten inte enbart min känsla, som om jag kan stanna upp, möta en känsla från mitt förflutna och ändra det till det som faktisk är... Känner mig mer balanserad och stabil. Lugn, lättnad, glädje och tacksamhet mer än sorg och ensamhet.
Tack för dina verktyg och ditt "petande"... där jag verkligen började förstå vad jag inte såg, eller förstod, det öppnade nya dörrarl liksom nyfikenhet och lust att fortsätta ifrågasätta och leta rätt på aspekterna som förvränger verkligheten. Nu ser jag speglingar som jag inte riktig kunde ta till mig innan.
Främst har du givit mig verktyg som jag använder, du har hjälp mig att nu se och förstår mina projektioner, rädslans makt, som ofta har och fortfarande hindrar mig från att leva fullt ut, Se mig själv för den jag faktisk är och vill vara. Den största insikten i våra samtal har varit att du fick mig att förstå vikten av att ta ansvar för alla situationer där jag är delaktig.. Mycket kvarstår. Livets skola hoppas jag blir låååång men tack vare din vägledning har dimman i sinnet lättat.  Kram och tack för dig !!!.    Connie Justesen