Några kommentarer från tidigare skuggkurs-deltagare:


Att öppna sig för inre arbete kräver oftast att vi vågar lita på att det leder någonstans, vi har alla ställen där vi stannar och tvekar på att gå vidare. Agneta får med sitt raka, klara och väldigt kärleksfulla sätt deltagarna att våga gå förbi de stoppen och gå djupare. Det är otroligt vilket helande som sker på kort tid.
Om deltagarna visar på stort mod, så får vi tillskriva Agneta förmågan att skapa en så postiv atmosfär att det känns tryggt. Ska du ta ett kliv in i det okända så är Agneta en varm hand att hålla i.  Anne Willow, Förbundet Två Världar


Jag är så tacksam att jag gick steg 2 kursen. Det har varit en väldigt givande och inspirerande kursdag där det har varit flera kraftfulla övningar och för mig hände mycket i samband med övningarna. Nya insikter och aha upplevelser. För min del märkte jag snabba förändringar till det positiva ganska omedelbart efter kursdagen. Det var även jobbigt att möta sina skuggor men så nyttigt. Jag har fått fler kraftfulla "verktyg"att använda. Jag känner mig stärkt. Tack gruppen och tack Agneta för allt du delar med dig och sprider din kunskap. Jag ser fram emot steg 3." 
Carina Carlsson


"Tack så oerhört mycket för en superbra kurs. Kommer gå fortsättningen i april. Känns dock som en hel livstid tills dess.
Jag var innan kursen rädd för att det skulle bli flummigt men du är superklar och har fantastisk energi och pricksäkerhet samt smittande livs- och kvinnokraft. Tack så oerhört mycket! fick mycket viktigt av den här kursen i min livskris just nu. Känt mig väldigt positiv sedan i lördags.
Vill gärna ha en astrovägledning snart! Återkommer om det.
Ha det gott och stor lycka du fantastiska kvinna!
Kramar    Helena Helmwee

Stort tack till dig fina fantastiska Agneta Oreheim för en häftig dag med många aha-upplevelser, insikter och en ryggsäck med värdefulla verktyg! Det är tufft, jobbigt men såå värdefullt under kärleksfull vägledning att plocka fram gamla präglingar och annat gegg i ljuset för att kunna gå vidare i livet 
Varmt TACK och välkommen tillbaka! Fantastisk dag.
Mysig grupp, tack till alla!" Jana Malm

"Tack underbara Agneta Oreheim för att du är du och för alla nya insikter som landar inom oss för att sedan öppna upp för nya möjligheter  - och tack också för att du ger oss möjlighet att växa ytterligare och lämna de gamla fängelsehålorna inom oss."  Helena Dahlberg-Sjöström 

Tack ‪Agneta Oreheim för en underbart givande dag. Känner mig fortfarandet skönt välmående i ett lugn-….Tack underbara Agneta för att du kom och höll en skuggdagskurs med oss. Givande och utvecklande!
Hasse Nyander

Jag kan varmt rekommendera denna kurs och Agneta Oreheim som lärare. Agneta har stor visdom, klarhet och pedagogisk förmåga att få dig att öppna denna dörren med nyfikenhet. Missa inte möjligheten att genom skuggarbetet med Agneta finna ditt gömda guld.
Lisa Öhrlund

Hej Agneta, och stort Tack för en fantastisk kursdag i lördags. Dagen försvann på några timmar kändes det som, jag fick till mig mycket insikter och hjälpmedel. Tack för denna övningen som du mailade i efterhand. Och framför allt så har jag fått en väldig nyfikenhet på att titta vidare på skuggarbete.
Stort Stort Tack till Dig Agneta. Ha en härlig dag!
Kram Mia Bergquist

"Tack Agneta för en jätte härlig dag,ser fram emot nästa tillfälle, Måste säga att jag ser mina medmänniskor från ett annat perspektiv och det är jag tacksam för. Kram"  
Agneta Sondell - Forsberg

Jag gillar verkligen att Agneta är så stark i övertygelsen: ” Att allt som sker i mitt liv är en spegling från mitt inre.” För det gör att jag förstår att allt slutar och börjar med mig själv.
I de övningar som Agnetha hade fick jag tydligt se och förstå att det finns ett ljus i mörkret och ett mörker i mitt ljus. Och genom att ge kärlek till båda delarna kommer jag att växa och må mycket bättre som människa.
Tack ! Ywonne Gullsby

Det är mycket man är som man inte tror man är" sa Filip Hammar i programmet Vänligen med Lars Lerin. Det är något som påverkar mig i livet och som sätter upp hinder för den jag vill vara eller tar fokus från det som kan utveckla mig. Kursen om skuggor med dig Agneta har gett mig verktyg att rikta ljuset på mig själv istället för att projicera det på andra människors beteenden. Nu befinner jag mig i processen att lära mig att använda dessa verktyg i mitt liv. Tusen tack och jag ser framemot nästa kurs.
Kram  Nina Ukonsaari

Skuggarbete är väldigt intressant, du får tillfälle att integrera olika sidor så du kan hämta hem energi som ligger låst i gamla skuldkänslor, skam och oförrätter bl. a. genom trumresor och tysta reflektioner. Agneta är rak och klarsynt och kan peppra på med frågor som gör att du får tänka till, men hon är också kärleksfull och respektfull, du är alltid fri att arbeta i den takt som är din egen. Att få vara del av en cirkel, ta del av andras tankar och erfarenheter tillför ytterligare dimensioner. Känner tacksam förundran för den ärlighet och uppriktighet som människor delar med sig av. Jag har deltagit i flera skuggträffar och en skuggdag. Det är tufft, spännande och givande, jag kommer tillbaka!
Aditi Blomgren

Tack Agneta för en insiktsfull dag. Egentligen är det inte "flummigt" det är ju en del av oss själva som vi vill blunda för.
Ser fram emot fler dagar. // Birgitha Sondell

För mig har alla tillfällen med Agneta varit fantastiskt givande 
Fått nycklar, verktyg, aha-upplevelser och goa skratt
Agneta är rak och oerhört skicklig att hjälpa oss igenom ego och skuggor till insikter och större förståelse
Tack Agneta för din stora generositet och iver att dela viktiga kunskaper.                     Carina Spjut

Jag har gått hos Dig i Skuggarbete-kraftarbete, vid 2 tillfällen och jag tycker att det arbetet Du åtar Dig är ett av de viktigaste. Så länge vi inte tar itu med våra skuggor, hjälper ingen upplysning, eller andlighet och all Ljus retorik.
Det är viktigt att omfamna både mörker och ljus för att vara hel. Och hellre hel än snäll som vår gemensamme "vän" CC ljung skrev. Du gör ett fantastiskt arbete, alla är inte redo med att konfrontera sin mörker, men tillräckligt många är det. Fortsätt arbeta med den viktiga missionen du sprider i Världen. Du behövs!           Leila Bessa

Nya insikter, verktyg och en del att "jobba" med. 
Det är så härligt när det händer saker i kropp & själ. För att inte tala om när polletterna börjar trilla ner. 
Tack fina Agneta och universum för denna dag!
Ingela Rappman

"För några år sedan var jag med om något som fick mig att inse att jag har mönster jag behöver bryta, för att om möjligt förhindra att jag hamnar i en liknande situation igen, eller i alla fall att jag tillåter mig själv att vara kvar i en sådan situation.
Jag har sökt hjälp i böcker, med olika coacher som terapeuter och andliga utan att riktigt komma till riktig förståelse om min egen del. Så när jag började googla och ringa runt, läste jag en kväll av en slump om en föreläsning "Varför händer detta mig... nu igen!"
Det kändes som att det var skrivet till mig då det var exakt det jag eftersökt! Då föreläsningen dessvärre var fullsatt kontaktade jag Agneta per telefon och efter vårt samtal kändes det helrätt att hoppa på seminariet för samma ämne som hon skulle hålla i Varberg dagen efter.
En dag som jag är så otroligt tacksam för, en dag som gav mig en massa nya insikter, lärdomar, verktyg och insiktsfulla möten. Och att bli ledd av Agneta som på ett så kärleksfullt "tufft" sätt fick mig att öppna mig på ett sätt jag aldrig tidigare vågat göra och absolut inte i en större grupp, hjälpte mig massor i min process. En process som jag nu fortsätter med att ta ett litet steg i taget och övar mig på att lita till livet och att livet vill mig väl! Stooort TACK Agneta för att du är den härligt underbara person du är!!
Vill även passa på att TACKA alla underbara deltagare som var med och bidrog till att dagen blev som den blev, möten jag aldrig kommer att glömma!        Mia Lindahl