Nattens drömmar är nyckeln till ett     rikare, friskare och lyckligare liv.!

Den 21 juli 2014 släppte jag och Robert Nilsson vårt gemensamma samarbetsprojekt Drömskolan! Det är en 6-månaders e-kurs i drömtolkning där vi steg för steg kommer att visa dig hur du blir din egen drömexpert. Kursen innehåller dessutom ett flertal bonusar samt en handledning för dig som själv vill leda drömgrupper.
Välkommen in och kika på hemsidan och  
kontakta oss gärna om du har frågor! www.dromskolan.se

Spontana kommentarer från några av våra elever: - 

Hej alla drömentusiaster!
Har deltagit i Agnetas och Roberts e-kurs Drömskolan.se där man får 6 brev hem o lite annat smått o gott. Man får även vara med i ett enskilt forum för detta. Har nu fullföljt hela, kan verkligen rekommendera den. Det har hänt massor med insikter här och märker jag lättare kan hjälpa andra med... lite. Har större förståelse för mig och mina drömmar. Ser tydligare samband mellan inre och yttre dröm. En lättsamhet genomsyrar mig. Med stark rot i moder jord och öppet tak på mitt inre "hus".
Så jättefint arbete ni gjort med dessa kompendium Agneta och Robert. Mycket proffsigt och genomtänkt. En otroligt bra investering - men det får man upptäcka själv! Jag kan inte annat än att rekommendera er jämt! TACK!  
                              Med värme, Susanne Wärn

”Hoppas att många kommer ta chansen att gå denna kurs, för ni har verkligen gjort ett helt fenomenalt jobb. Jag tycker att upplägget och innehållet är helt fantastiskt och kostnaden är mer än rimlig. Jag tror ingen som genomför Drömskolan kan känna sig besviken eller missnöjd. Det kommer göra så stor skillnad för mig efter denna drömkurs och har redan gett mig ett inre lugn på något konstigt sätt – fast jag inte har kommit helt i mål ännu.
Så TACK för att jag fick chansen att gå denna underbara, fantastiska och lärorika kurs. Den innehåller ett material som är mycket ingående och förklarande och ger massor av svar på frågor som finns/fanns inom mig. Jag känner mig helnöjd. Kursen är helt oslagbar och så prisvärd den kan bli!
Älskar Er för det ni skapat och därför sänder jag så mycket Kärlek det går att sända. TACK!”
                                                Cissi Stjenlöf
 
Fantastisk fin och spännande Drömskola ni skapat. Lättläst svenska, mycket spännande innehåll, pedagogiskt upplägg, trevlig form, uppmuntrande till fortsättning. Ja det är helt enkelt strålande! Hurraaaa!
                                                Sten Löfman

För ett par veckor sedan fick jag mitt sista kursbrev och idag min sista bonus. Det känns lite vemodigt men det är bara att köra vidare på den inslagna vägen. Jag har lärt mig fantastiskt mycket om mig själv under de här sex månaderna som kursen varat, både genom dagsdrömmar och nattdrömmar. Vissa lärdomar är tuffare och mer smärtsamma än andra, men en del helt underbara. Mycket har fallit på plats i mitt liv och jag har fått svar på många frågor som jag brottats med under tjugo års tid. Det är helt underbart! Jag kommer att försöka hjälpa mina vänner och kanske starta en liten drömgrupp även om de är lite svårflörtade och känner att de inte vågar, men skam den som ger sig.
Till sist vill jag tacka Agneta och Robert för denna fantastiska kurs och önska er alla lycka till med ert drömarbete!!!                     Kram Lena Nilsson

Ville bara skriva och uttrycka min glädje över Drömskolan. Det är snart två veckor sedan jag beslutade mig för att gå med, och det har jag inte ångrat en sekund. Jag upplever att jag ofta har väldigt svårt för nya saker, så därför funderade jag mycket innan jag bestämde mig. Olika rädslor som jag bär på sätter ofta käppar i hjulet, när det kommer till att våga göra saker och ting, och följa mina drömmar. Intresset för drömmar och andlighet har följt mig ett tag och bara vuxit sig större för varje år. Denna kurs känns väldigt spännande och rolig, men framförallt givande. Den känns "rätt". Den berikar också på flera sätt. Jag har någonting att se fram emot under kyliga, mörka höstkvällar och den smällkalla vintern. Men kanske det bästa av allt - att jag får lära mig saker som kommer till stor nytta i framtiden. Har brukat minnas mina drömmar rätt bra, men sedan jag gick med i kursen minns jag dem i princip varje natt. Jag har kommit ihåg mina drömmar de senaste åtta nätterna, varav en natt då jag t.o.m mindes två. Enbart dessa saker tycker jag är otroligt fascinerannde!                       Sanna Lakonen