Några kommentarer:

Tack för en otroligt inspirerande och givande föreläsning...! Skulle kunna lyssna till dig i timmar, du har en väldigt behaglig röst fylld med en massa sprudlande energi, underbart!!!

Agneta Regnér (på Svensk Handel)

 

Under en hösteftermiddag fick vi på Bemanningsenheten i Varberg uppleva Agnetas fantastiska föreläsning,"Personligt ansvar-Personlig kraft".

På ett klarsynt och träffande sätt talade Agneta om hur man själv påverkar och gör sina egna val i livet utefter de öden vi ställs inför . De val vi gör leder till den grad av glädje och lycka man vill uppleva, även om det ibland är en smärtsam bana. Med sina kloka ord beskrev Agneta att acceptans är nyckel till lycka. Agneta visade på hur man genom livets svåra väg måste erkänna sin verklighet för att kunna känna lycka och glädje! Alla deltagare fick sig en tankeställare och många funderingar kretsade i huvudet efter föreläsningen.
På Bemanningsenheten i Varberg fick vi efter denna eftermiddag med oss lärdom som kommer att finnas under hela livet både i arbetslivet och privat !

Med vänlig hälsning
Pernilla Hansson, enhetschef Varbergs kommun

 

" Hej Agneta ! Vill bara tacka dig, för en helt fantastisk föreläsning, om Drömmar, i Varberg. Det var jag Lisbeth, som "alltid drömde mardrömmar", och du trodde, att vi hade träffats innan, men det hade vi ju inte, och det var en av de häftigaste och intressantaste föreläsningar jag har varit på! Den berörde mig verkligen, och vissa stunder, så var jag helt genomsvettig! Och kan du tänka dig, att på natten efter, så drömde jag inga mardrömmar !!!! Jag trodde knappt, att detta kunde vara sant !
Idag har jag anmält mig, och en kompis, till Drömseminariet, som du har i Varberg, och det ser jag verkligen fram emot - att få träffa, och lyssna på dig igen! Ha det så bra ! Lisbeth Carlsson

 

"Jag har använt Agneta vid många tillfällen vid våra morgonmöten på Svensk Handel i Göteborg. Det är handlare och butiksanställda som brukar närvara. Det har varit ämnen som "Varför händer detta mig... nu igen?" och "Kraft och glädje i vardagen", "Skjut inte upp, skyll inte ifrån dig - gör det nu" osv Vi har haft glädjen att lyssna på Agneta ett par gånger om året och det har alltid varit mycket uppskattade möten och fullbokade. Agneta har på ett varmt, innehållsrikt och konstruktivt sätt fört fram sitt budskap. Agneta kan verkligen trollbinda sin publik !"

Lisa Burden, Företagsrådgivare, Svensk Handel,

"Vi sitter i ett konferensrum och utanför strålar solen. Framför oss står Agneta med en enorm utstrålning och berättar om glädjen i livet. Hon lyckas få oss att tänka på att vi har själva det största ansvaret för hur vi mår och att det är vår skyldighet att se till att ta det ansvaret på allvar. Hon gav oss ett mycket givande föredrag med mycket skratt och många tänkvärda saker."

Gun Blomberg, Liseberg AB

 

"Det var en jättbra dag i Åkulla! Gav många "aha"-upplevelser. Agneta sätter ord på sådant man haft en känsla av tidigare. Har gett mig möjlighet till att greppa situationer på ett mycket säkrare och mer målinriktat sätt. Jättebra!"

Pernilla Hansson, Enhetschef, Varbergs kommun

 

"Jag tyckte att det var ett mycket bra och väl genomarbetat föredrag. Kunskaperna var välintegrerade hos Agneta och då vet vi ju att kunskapsförmedlingen sker lättare. Hon var oerhört bekväm med att framträda vilket smittade av sig. Jag köpte hennes bok som var en liten praktiskt handbok i "positivt tänkande"- inte flummig utan mycket konkret! Lyssnar mycket gärna på henne igen!"

Agneta Maad, Sdf, Göteborg

 

"Tack för en fantastisk föreläsning på Handelshögskolan! Den innehöll mycket tänkvärda och samtidigt egentligen självklara saker... Jag tog till mig mycket i föreläsningen och försökte anteckna så mycket som möjligt för att kunna gå tillbaka och fundera. Jag ser fram emot din nya bok i detta ämne för att kunna läsa och ha som stöd. Skynda dig att skriva! Din kunskap och din förmåga att förmedla den betyder mycket för andra människor tror jag! Har redan din bok "Att leva i glädje". Har läst mycket i den och den har många understrykningar!

Många hälsningar från en av dina lyssnare och läsare"             Kristina Davidsson