• Bokutlottningar!

 Var med på bokutlottning!
Den här boken har jag precis läst igenom, och den har fått mig att än mer disciplinera mina meditations- och mindfulnessövningar. Boken har jag fått av Bonniers, och den ges ut precis nu i dagarna. Den är kul och lättsamt skriven, och med ett flertal exempel på enkla meditations- och mindfulness-övningar att göra överallt, som t ex den användbara "Starbucksmeditationen".
 
Vi lottar ut fem exemplar, mot en liten motprestation. Maila mig på info@agnetaoreheim.se och märk mailet "Unplug" och berätta om varför just DU anser att meditations- och mindfulness-övningar är viktigt och varför du önskar dig boken. Tävlingen pågår till söndag den 10 september kl 10. Jag meddelar de fem vinnarna här på hemsidan samt på min Facebook-sida och mina grupper. Lycka till! 

VINNARNA är:
Pernilla Sjögren, Gunnel Saric, Magdalena Raivo, Jenny Eriksson och Joanna Sebelius. Grattis till er alla! Maila mig er adress så meddelar jag förlaget så att de kan skicka er ett ex av boken. TACK för att ni deltog med fina formuleringar allihop!