• Anslagstavlan - Nytt och kul!

...och jag blev ju själv också intervjuad i detta nummer av Free...Tack Monica Katarina Frisk! Kul, kul! Jag intervjuade hampafantasten David Appelgren också i detta nummer och min "vanliga" krönika - denna gång om hur vi kan /bör träna hjärnan -skrev jag dessutom ... Och mycket annat att läsa också såklart! Du kan läsa tidningen på www.free.se


Dååå har första numret kommit med min spalt "Drömmar och speglingar" i Inspiretidningen. Ser fram emot att fortsätta skriva om drömmar och skuggarbete där! Skicka mig gärna någon fråga om dessa ämnen så svarar jag på min sida i tidningen. Jag har även börjat blogga där - välkommen att kika in där också!
 
 

https://inspireyourlife.se/inspiration/
 

Min senaste krönika i tidningen Free!  Gläder mig åt att dessutom få skriva olika artiklar from nr 1, 2018. Jag har skrivit om drömmar, shamanism och runor. Och i januarinumret kommer en intervju med häftiga David Appelgren, liksom en artikel om "Gene Keys" framöver.. Superkul!
"Ju mer vi förstår hur vår gamla hjärna fungerar då vi känner oss hotade och rädda desto mer kan vi få en ökad förståelse för varför vi agerar som vi gör och känner som vi känner. Med den insikten kan vi bli bättre på att medvetet uppmärksamma när vi har en stressad och rädd hjärna. Då har vi större chans att kunna använda den nya hjärnans resonerande och trygghetsskapande funktion."
Du kan läsa hela krönikan på www.free.se   
Detta är min krönika i "Allt om företagande" apropå min medverkan i antologin "Över mållinjen" som ges ut av Ariton Förlag och lanseras nu i devember. Jag har ett release-event den 20  januari. Varmt Välkommen! 

http://www.alltomforetagande.se/lat-det-gudomliga-ta-ledningen/?fbclid=IwAR22XkbOiMjgD2S01tj5lH2TDlNEbKdqrnByc54DrC761XKfFV9NQXShpPQ 

 

Kingdom of dreams!
Så superkul  det var att medverka på Thomas Sabo:s lansering av den senaste smyckekollektionen - "Kingdom of dreams". Jag tolkade influencers och kändisars drömmar i det vackra "slottet" på Kastellholmen i Stockholm. Ett superläckert och sååå estetiskt event - med roliga, fina och häftiga möten! Tacksam så klart över att få vara med! 

loading...

Kul att vara "intervjuoffer" i Eva-Lena Bjarneborgs "Ordkanalen". Det handlar om frågor angående min livssyn, personlig uteckling mm. Läs gärna intervjun! 

http://ordkanalen.minuskel.com/blogg/2018/10/17/en-av-oss-agneta-orla/


Jag har börjat podda  - Skuggpodden är namnet !

Poddarnas fokus handlar om skuggan och skuggarbete - såjkart!  Varmt Välkommen att lyssna! Varannan måndag så lägger jag upp ett nytt avsnitt!

https://soundcloud.com/agneta-orlaKuuul att vara med på första-sidan i GP idag - den 6:e maj och i ett mittuppslag...

Tack, tack, tack
!

  Skuggcoaching
Märker du att du upprepar samma mönster i ditt liv, om och om igen? Kanske har du ältat mamma, pappa, barndom och oönskade omständigheter i det oändliga utan att egentligen ha uppnått någon verklig och varaktig förändring i ditt liv ? Då kanske skuggocoaching kan vara något för dig?
http://www.agnetaorla.se/skuggarbete/skuggcoaching-39828828

        Artikel i Free - om shamanism
Förutom att jag fortsätter att skriva mina krönikor i Free så skriver jag också artiklar. Denna i mars-/aprilnumret handlar om shamanism med en intervju med underbara Jonathan Horwitz! Just nu har jag fokus på runor - det blir nästa artikel med två intervjuer med Jörgen I Eriksson och Sofia Karin Axelsson! 
Du kan läsa tidningen på    
www.free.se


Dröm fram kraften inom dig -
spännande endagskurser i personlig utveckling med drömmar som grund! I Stockholm och Göteborg - se kalendariet!


Skuggarbete -    
         kraftarbete 


Såååå himla häftigt att hålla dessa skuggdagar. Nu har det blivit skuggyra - kul med ökat intresse! Skuggdagarna är bokade på flera platser i Sverige nu - Stockholm, Borlänge, Älmhult, Malmö, Göteborg, Uddevalla, Falkenberg, Lund, Sundsvall. Se kalendariet!  

Varmt, varmt  välkomna!

Poddinspelning med Vivi Linde som har något åt på nacken - men de är bägge två bra och informativa!  
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och dröm-arbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! Och en till podd är på G!

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/
Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim