• Anslagstavlan - Nytt och kul!

                                JULKLAPPSTIPS
Nuuu slår portarna till Drömskolan igen, iallafall i denna form... Sedan starten sommaren 2014 – tiden går fort! - har vi glatts åt många nöjda elever som lärt sig ledsagas av sin inre drömcoach och fördjupat sig i den spännande drömförståelsen. Men nu är nu och andra engagemang tar vid och behöver sin tid och uppmärksamhet för oss bägge. Vi avslutar Drömskoleåren med ett 25%-igt rabatterbjudande t o m den 31 december - 968:- totalt - för samtliga drömintresserade som vill ge vår 6 månaders e-kurs som julklapp till sig själv. Här är beställnings-länken: https://www.dromskolan.se/rabatt Om du vill ge bort drömjulklappen till någon annan – ta kontakt med oss så fixar vi det också via kursledare@dromskolan.se 
Vi vill också passa på att säga TACK till alla härliga drömelever som följt oss under dessa år. Allt, allt gott önskar både Robban och jag!
Detta är min krönika i "Allt om företagande" apropå min medverkan i antologin "Över mållinjen" som ges ut av Ariton Förlag och lanseras nu i devember. Jag har ett release-event den 18 december. Varmt Välkommen! 

http://www.alltomforetagande.se/lat-det-gudomliga-ta-ledningen/?fbclid=IwAR22XkbOiMjgD2S01tj5lH2TDlNEbKdqrnByc54DrC761XKfFV9NQXShpPQ 

 

Kingdom of dreams!
Så superkul  det var att medverka på Thomas Sabo:s lansering av den senaste smyckekollektionen - "Kingdom of dreams". Jag tolkade influencers och kändisars drömmar i det vackra "slottet" på Kastellholmen i Stockholm. Ett superläckert och sååå estetiskt event - med roliga, fina och häftiga möten! Tacksam så klart över att få vara med! 

loading...
Ser fram emot att börja skriva om drömmar och skuggarbete i Inspire tidningen i höst! Och jag har även börjat blogga där - välkommen att kika in - den första bloggen ligger redan ute!
 

https://inspireyourlife.se/drom-fram-en-vacker-verklighet/?fbclid=IwAR3ncq2DtnAg-KTj7Kd3Zy-DRajZQvOerMEszU8oE8FgZ4KqdZhk0TB7Lno

Kul att vara "intervjuoffer" i Eva-Lena Bjarneborgs "Ordkanalen". Det handlar om frågor angående min livssyn, personlig uteckling mm. Läs gärna intervjun! 

http://ordkanalen.minuskel.com/blogg/2018/10/17/en-av-oss-agneta-orla/

Min senaste krönika i tidningen Free!  Gläder mig åt att dessutom få skriva olika artiklar from nr 1, 2018. Jag har skrivit om drömmar, shamanism och runor. Och framöver kommer en intervju med häftiga David Appelgren, liksom en artikel om "Gene Keys".. Superkul!
"När vi arbetar med vår personliga utveckling kanske det är lätt att tappa modet när förändringarna vi vill skall komma till stånd inte går så snabbt som vi önskar. I det läget är det lätt att kasta in handduken och ge upp de idéer vi nyss kände sådan entusiasm inför. Då kanske vi söker oss vidare till ännu en teknik, ännu en metod eller ännu en idé som vi tror kan vara lösningen. Eller så lockar en quick-fix-metod, trots att vi någonstans inom oss är medvetna om att en sådan oftast har en återvändsgränd. Vi behöver bli påminda om det ologiska med att föra krig mot vår biologi, vår hjärna och vårt begränsade tidsperspektiv."
Du kan läsa hela krönikan på www.free.se   


Jag har börjat podda  - Skuggpodden är namnet !

Poddarnas fokus handlar om skuggan och skuggarbete - såjkart!  Varmt Välkommen att lyssna! Varannan måndag så lägger jag upp ett nytt avsnitt!

https://soundcloud.com/agneta-orlaKuuul att vara med på första-sidan i GP idag - den 6:e maj och i ett mittuppslag...

Tack, tack, tack
!

  Skuggcoaching
Märker du att du upprepar samma mönster i ditt liv, om och om igen? Kanske har du ältat mamma, pappa, barndom och oönskade omständigheter i det oändliga utan att egentligen ha uppnått någon verklig och varaktig förändring i ditt liv ? Då kanske skuggocoaching kan vara något för dig?
http://www.agnetaorla.se/skuggarbete/skuggcoaching-39828828

        Artikel i Free - om shamanism
Förutom att jag fortsätter att skriva mina krönikor i Free så skriver jag också artiklar. Denna i mars-/aprilnumret handlar om shamanism med en intrevju med underbara Jonathan Horwitz! Just nu har jag fokus på runor - det blir nästa artikel med två intervjuer med Jörgen I Eriksson och Sofia Karin Axelsson! 
Du kan läsa tidningen på    
www.free.se


Dröm fram kraften inom dig -
spännande endagskurser i personlig utveckling med drömmar som grund! I Stockholm och Göteborg - se kalendariet!


Skuggarbete -    
         kraftarbete 


Såååå himla häftigt att hålla dessa skuggdagar. Nu har det blivit skuggyra - kul med ökat intresse! Skuggdagarna är bokade på flera platser i Sverige nu - Stockholm, Borlänge, Älmhult, Malmö, Göteborg, Uddevalla, Falkenberg, Lund, Sundsvall. Se kalendariet!  

Varmt, varmt  välkomna!

Poddinspelning med Vivi Linde som har något åt på nacken - men de är bägge två bra och informativa!  
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och dröm-arbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! Och en till podd är på G!

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/
Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim