• Anslagstavlan - Nytt och kul!

Kingdom of dreams!
Superkul medverkan på Thomas Sabo:s lansering av den senaste smyckekollektionen - "Kingdom of dreams". Jag tolkade influencers och kändisars drömmar i det vackra "slottet" på Kastellholmen i Stockholm. Ett superläckert och sååå estetiskt event - med roliga, fina och häftiga möten! Tacksam så klart över att få vara med! 

loading...

         
Kraften inom dig- vecka


Snart är det dags att åka upp till vackra Dalarna och Mases-gården  för att hålla i kursveckan "Kraften inom dig" igen! Tjohoo! vad kul! Den 20- 27 oktober-2018 är nästa kursomgång planerad, samt 16-23 mars 2019. Varmt välkommen att haka på du också, det brukar bli en sådan trivsam, mysig och insiktsfull vecka i varm och go gemenskap! 
www.masesgarden.se

 

Kul att vara "intervjuoffer" i Eva-Lena Bjarneborgs "Ordkanalen". Det handlar om frågor angående min livssyn, personlig uteckling mm. Läs gärna intervjun! 

http://ordkanalen.minuskel.com/blogg/2018/10/17/en-av-oss-agneta-orla/

Min senaste krönika i tidningen Free!  Gläder mig åt att dessutom få skriva olika artiklar from nr 1, 2018. Kul!
 

" Upplever du att du lätt blir överkörd av andra? Att du är otydlig och sätter diffusa gränser eller ibland inga alls?  Har du klart för dig vad som ger - och vad som inte ger dig - din uplevelse av inre harmoni och balans? Om inte kanske det är din integritet som behöver boostas! "


´Du kan läsa hela krönikan på www.free.se   

Jag har börjat podda!
"Skuggpodden - Radio Skugga" i samarbete med LifeRadioTv. Poddarnas fokus handlar om skuggan och skuggarbete - såjkart!  Varmt Välkommen att lyssna! Varannan måndag så lägger jag upp ett nytt avsnitt!

https://www.spreaker.com/user/liferadiosverige/radio-skugga-del-3-180801Kuuul att vara med på första-sidan i GP idag - den 6:e maj och i ett mittuppslag...

Tack, tack, tack
!

  Skuggcoaching
Märker du att du upprepar samma mönster i ditt liv, om och om igen? Kanske har du ältat mamma, pappa, barndom och oönskade omständigheter i det oändliga utan att egentligen ha uppnått någon verklig och varaktig förändring i ditt liv ? Då kanske skuggocoaching kan vara något för dig?
http://www.agnetaorla.se/skuggarbete/skuggcoaching-39828828

        Artikel i Free - om shamanism
Förutom att jag fortsätter att skriva mina krönikor i Free så skriver jag också artiklar. Denna i mars-/aprilnumret handlar om shamanism med en intrevju med underbara Jonathan Horwitz! Just nu har jag fokus på runor - det blir nästa artikel med två intervjuer med Jörgen I Eriksson och Sofia Karin Axelsson! 
Du kan läsa tidningen på    
www.free.se


Dröm fram kraften inom dig -
spännande endagskurser i personlig utveckling med drömmar som grund!   


Skuggarbete -    
         kraftarbete 


Såååå himla häftigt att hålla dessa skuggdagar. Nu har det blivit skuggyra - kul med ökat intresse! Skuggdagarna är bokade på flera platser i Sverige nu - Stockholm, Malmö, Göteborg, Uddevalla, Falkenberg, Lund, Sundsvall. Se kalendariet!  

Varmt, varmt  välkomna!

Poddinspelning med Vivi Linde som har något åt på nacken - men de är bägge två bra och informativa!  
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och dröm-arbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! Och en till podd är på G!

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/
Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim

 

Ser fram emot att börja skriva om drömmar i Tidningen  Inspire i höst! Följ gärna mina bloggar på sidan! 
 

https://edit.hemsida24.se/Page/Edit/homepageid/47316?p=13#/