• Anslagstavlan - lite av varje!

Jag blev ju själv också intervjuad i detta nummer av Free...Tack Monica Katarina Frisk! Kul, kul! Jag intervjuade hampafantasten David Appelgren också i detta nummer och min "vanliga" krönika - denna gång om hur vi kan /bör träna hjärnan -skrev jag dessutom ... Och mycket annat att läsa också såklart! Du kan läsa tidningen nr 1/2019 på www.free.se


Jag skriver min spalt "Drömmar och speglingar" i Inspiretidningen. Skicka mig gärna någon fråga angående dessa ämnen så svarar jag på min sida i tidningen. Jag har även börjat blogga där -  välkommen att kika in där också! -https://inspireyourlife.se/inspiration/

Utöver mina krönikor i Free gläder jag mig åt att dessutom få fortsätta att göra olika intervjuer from nr 1, 2018.


 

Jag har skrivit om drömmar, shamanism och runor och nu senast en intervju med häftiga David Appelgren. En artikel om "Gene Keys" är på G framöver... Suuuperkul!

 

Du kan läsa senaste krönikan
www-free.se
                                                     

Detta är min krönika i "Alllt om företagande" apropå min medverkan i antologin "Över mållinjen" som ges ut av Ariton Förlag och lanserades i december 2018. Mitt bidrag heter "Låt det gudomliga ta ledningen" och börjar så här: 

"Anledningen till att jag valde att delta i en antologi om målsättning är att jag paradoxalt nog inte längre bryr mig om att sätta mål. Trots ett intresse sedan lång tid tillbaks för mental träning och målbildsträning så har jag ändå mer och mer genom åren avvikit från målfokus. Istället följer jag aktuell ingivelse och intuition som dyker upp. Det känns roligare och det blir ofta mer lättsamt och lustfyllt att följa de hintarna".http://www.alltomforetagande.se/lat-det-gudomliga-ta-ledningen/

Kingdom of dreams!!!
Så superkul det var att medverka på Thomas Sabo:s lansering av den senaste smyckekollektionen "Kingdom of dreams". Jag tolkade influencers och kändisars drömmar i det vackra "slottet" på Kastellholmen i Stockholm. Ett superläckert och sååå estetiskt arrangerat event - med roliga, fina och häftiga möten! Tacksam så klart över att få vara med! 

loading...
 

Kul att vara "intervjuoffer" i Eva-Lena Bjarneborgs "Ordkanalen". Det handlar om frågor angående min livssyn, personlig uteckling mm. Läs gärna intervjun! 
http://ordkanalen.minuskel.com/blogg/2018/10/17/en-av-oss-agneta-orla/

Jag har börjat podda -   Skuggpodden är namnet! 

Poddarnas fokus handlar om skuggan och skuggarbete - såklart! Varannan måndag så lägger jag upp ett nytt avsnitt! Varmt välkommen att lyssna! 

https://soundcloud.com/agneta-orla 

Kuuul att vara med på första-sidan i GP idag - den 6:e maj och i ett mittuppslag...


Tack, tack, tack!


Poddinspelning med Vivi Linde som har något åt på nacken - men de är bägge två bra och informativa poddar  
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och drömarbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! 

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/

Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim

Och kråkfjädern då som huserar på sidorna?

Kråkan kom till mig i en dröm för många år sedan, sade vad hon hette och att hon var en svartkråka, något jag inte hade hört talas om, men sedan fick reda på fanns. Sedan dess har hon varit en kumpan och därför vill jag ha henne med på hemsidan.