• Blogg

Att gå över bron

 

Att gå över bron till en bättre värld börjar med att gå över bron i våra egna tankar, lämna det vanemässiga mentala mönstret av rädsla och separation till förmån för upplevelsen av enhet och glädje.


Vi är här för att delta i en fantastisk omstörtning av världens rädslostyrda tankeformer, och har hjälp av att påminna oss att denna verklighet är den "vikarierande
verkligheten". Det är en orsaksvärld skapad utifrån konsekvenser av tidigare tänkta omedvetna tankar och tidigare upplevda omedvetna känslotillstånd, som om och om igen, ständigt skapar mer av en verklighet som vi önskar oss ifrån och inte vill ha.

Vi får bestämma oss för att inte se med "kroppens ögon" och istället välja att se bakom. och påminna oss att ljuset, glädjen och allt det goda alltid finns, fördolt, under ytan - oberoende av hur skrämmande "verkligheten" ser ut. Och med vetskapen om att det vi fokuserar på växer så kan inte resultaten, i längden utebli.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln